Vad vill du läsa om på Hisingenftw? Tipsa oss!

 

Hisingen är stort, Hisingen är mycket. Vi försöker beta av allt intressant som dyker upp, roliga personer, spännande platser, fenomen och events som tar plats på den mytomspunna ön. Vi är fullt på det klara med att vi missar massor. Vi vill inget annat än att bli ännu bättre på att pejla atmosfären på Hisingen. Vi blir aldrig riktigt nöjda – vi vill veta mer. Har du något skönt tips på vad vi borde skriva om, vem vi borde träffa, fik eller krogar som vi helt glömt bort – hör av dig. Använd gärna vårt tipsforumulär, klicka på Tipsa oss! uppe till höger i menyraden på startsidan…

Vi söker också gästbloggare – för dig som gillar Hisingen och älskar att skriva och/eller fotografera – ta chansen vettja att bli publicerad på Hisingenftw. Du kanske brinner för någon fråga, eller vill berätta om en grej med anknytning till Hisingen. Skriv några rader till oss! (använd samma tipsformulär).

 


Publicerat: 2013-08-19
Taggar: , , , , , , , , , , ,