Vänd strejken till nåt positivt!

Vi uppdaterade om stormen i början av veckan så vi fortsätter väl att hålla er lite ajour med vad som händer denna dramatiska vecka. På måndag finns viss risk att älvtrafiken kommer att stå stanna.  Fackförbundet SEKO har varslat om strejk eftersom kollektivavtalförhandlingarna mellan dem och Almega strandat.  Hittas ingen lösning innan dess så kommer all trafik på Älvsnabben linje 285 och Älvsnabbare linje 286 från och med måndag vid lunch, klockan 12, att stå stilla.

Om nu allt detta skulle inträffa, vänd det till något positivt. Kanske ta en dag ledigt och scouta runt på Hisingen. Vad du kan hitta på? Klicka på ett ord i vårt etikettmoln under rubriken Taggar och du får upp massor av möjligheter här på bloggen – utflykter, matställen, platser att besöka och människor att träffa.

Det kryllar av loppisar, strandpromenader, grymma lunchhak, en nybyggd saluhall, ett Kvillebäcken som håller på att växa upp, ett Ringön som är helt unikt, ett Biskopsgården som bara väntar på den nyfikne, löprundor att springa, golf att golfa, spa att spa:a. Återupptäck ditt Hisingen – bli nyförälskad i den gamla ön! Bloggen Hisingenftw står till ditt förfogande – dygnet runt, alla dagar i veckan. Trevlig helg på dig – och om du tar strejkledig på måndag, mocklis dig!

PS Bilden föreställer HMS Älvsnabben, den trafikerar för närvarande inte turerna som kan beröras av strejken. DS

 


Publicerat: 2013-11-02
Taggar: , , , , , , , , , ,