Bloggen rekordökar – tack ska ni ha!

Det är fredag, det har varit stressigt ett tag, men nu börjar det väl kanske om några timmar plana ut. Vi på Hisingenftw blickar tillbaka, ja inte bara på senaste veckan, utan hösten, lutar oss tillbaka i länsfåtöljen och konstaterar helt ödmjukt och en smula nöjt att bloggen rekordökar. Och det är ni läsare som lyfter oss!

Vi har faktiskt ökat antalet besökare på bloggen med mer än det dubbla de senaste månaderna, och vår Facebookgrupp har snart fördubblats i storlek under samma period. Roligast är att vi på kuppen får in allt mer input från er, fler tips och råd och för all del en och annan magsur kommentar, men det kan vi ta. Vi skriver för er, även om vi väljer helt efter eget huvud vad som i slutänden hamnar här.

Vi önskar helt enkelt en god helg, och vi gör det med en på bloggen aldrig tidigare visad video med Kristian Anttila, en akustisk version av mästerverket Hisingen-Manhattan, som ju var högt upp på vår topplista över Hisingen-Hits här tidigare i år. Anttila har varit med oss från start, han spelade skivor på bloggens premiärfest (tillsammans med Ebbot och Miss Alabama/Sonja Berggren) och är, vågar vi påstå, lite förtjust i bloggen. Ett bättre sätt att fira lite framgångar och gå till helgvila på kan vi faktiskt inte tänka oss. Ja, möjligen sällskapat av några ostbitar från Da Bello i Kville Saluhall då kanske.


Publicerat: 2013-11-22
Taggar: , , ,