Hisingen öppen stad ikväll!

Juldagen är väl ändå den klassiska hemvändarkvällen och dagen då vi alla flyr jubordsrester och släktmiddagar för att hänge oss lite enkel dekadens, eller åtminstone lite trivsamt umgänge med vänner. Hisingens främsta barer och pubar som samtliga huserar inom det magiska Kville City-området är inget undantag från denna regel, och för dig som vill ha några raska juldagshängtips serverar vi dem här – håll till godo och god fortsättning!

Pålitliga nöjesinstitutionen Ada´s som ni ju väl känner till har juldagsröj och Dj Kristoffer står för musiken, adressen är Herkulesgatan 3a. Stängningstid oklart men vi gissar på 01.

Kville Biljard sviker heller inte, utan har redan öppnat för juldagsfirare och stänger inte förrän 01 inatt. På programmet står julfest med tävlingar (den trditionella dubeltävlingen startar 18.00) samt livebandet Cover it all, vilket ju låter lovande för den som vill känna igen sig. Mer info hittar i här, och adressen är givetvis Kvilletorget 2 för den som händelsevis missat det. Biljarden är för övrigt känd från denna bloggs klassiska raggningsguide signerad sociala medier-snillet Ladström, kolla in det här.

Tildas är det också öppet, man slår till och med upp portarna så tidigt som 16 och håller sen öppet till 23. Normalt sett serveras tacos på onsdagar på Tildas, men hur det är med den saken idag vågar vi inte säga, jultacos kanske? Adressen är hur som helst Herkulesgatan 7, och ni läser mer om denna klassiska Hisingenkrog här.

Hur läget ser ut på Whoopsi Daisy vet vi i skrivande stund inte, ingen info ges på hemsidan och den obesvarade telefonen leder till sist till en ilsken fax(!)signal, så mycket tyder på att det är stängt, men är ni sugna på att parta på Wieselgrensplatsen så ring själva o kolla, numret hittar ni här.


Publicerat: 2013-12-25
Taggar: , , , , , , , , ,