Hisingen representerat i Mellon

Ja, så satt vi där framför mellon i lördags. För att rättfärdiga tittandet med avsikt att få svulla hade följande dukats fram:

– En flaska mousserande rosévin
– En marabouchokladkaka med apelsinkrokantsmak
– En flaska pärondryck av ciderkaraktär
– Ett rör pringles, chilihotpepperspicesmak
– En skål lösgodis
– En påse “skruvar”
– En snusdosa, Göteborgs Rapé

Tillställningen var på det hela taget en besvikelse. Twitterflödet gick inte att följa eftersom det totalt exploderade av skämt, hån och tarvligheter. Musikaliskt nåddes flera lågvattenmärken och humorinslagen gäspades bort. När programmet närmade sig sitt slut sträckte vi oss lojt mot fjärrkontrollen för att zappa vidare. Precis då hajade vi till. Kvällens sista vinnare Ace Wilder skulle precis gå på scenen. En ljudtekniker kommer då fram för att fixa till det sista med mickarna. På ljudteknikerns tröja står det HISINGEN! Detta ska det bloggas om tänkte vi förnöjt. Så här ovan har ni det, bildbeviset. Hisingens medverkan i Melodifestivalen 2014.

Tyvärr kunde man inte rösta på T-shirten, där texten i sin helhet lyder  “The Hisingen – where the action is now”. Efter lite sökningar på nätet kunde vi finna att tischan går att köpas här. Vem den fina t-shirtbäraren är vet vi ej. Tips mottages gärna! Eller ännu hellre: träd fram du sköna lirare som så självsäkert representade Hisingen! Du kan maila till info@hisingenftw.se så tar vi ett snack.


Publicerat: 2014-02-17
Taggar: