In o rösta på Årets Hisingsprofil!

Det är inte för sent att rösta på Årets Hisingsprofil. Omröstningen pågår till och med den 28 februari. Nu tror ni kanske att vi berättar det bara för att vi själva är nominerade, men det är inte riktigt sant. Vi tycker däremot att det är roligt om så många som möjligt lägger sin röst. Enklast är att gå in här och så hittar du det röstningsformuläret där du klickar i din röst!

Så, nu finns inga ursäkter eller bortförklaringar – in o avge din röst bara! Arrangör av utmärkelsen är den utmärkta Tidningen Hisingen.

Motiveringen till att vi är nominerade kan vi väl dra igen:

“Visst, inte en person, men ändå en profil. Bloggen som riktar blicken mot Hisingen med de skönaste guiderna, de mest skruvade vinklarna och de hetaste snackisarna. Precis som man ville har många nya ögon riktats mot Hisingen.”


Publicerat: 2014-02-25
Taggar: ,