Hisingens mest exklusiva loppis

Bukowski Market skulle nog inte gärna skriva under på rubriken härovan, och rent definitionsmässigt anar vi att en paragrafryttare lätt skulle kunna ge oss smisk på fingrarna. Men vi menar som vanligt bara väl. Bukowski Market är förvisso en auktionsplats på nätet, men en tur ut hit till de stora lokalerna på det i övrigt ödsliga Frihamnenområdet (som vi ju nyligen gnällde om här) kan vara nog så givande – och möjligheter till fynd finns absolut.

Den stora fördelen med detta ställe är förstås att du kan åka o kika på grejer du eventuellt vill buda på – klämma, känna och granska på nära håll. Det ger definitivt mer än att bara betrakta foton på nätet. Och bor du på Hisingen, eller ok i Göteborg, slipper du ju de dyra fraktkostnaderna om du skulle ropa in något här. Som trevligt lördagsnöje under din reguljära loppisrunda på Hisingen gör vi tummen upp för Bukowski Market. Ta med dig lite fika och sätt dig på kajkanten efter besöket och betrakta staden och du har ett helt litet utflyktspaket. Vi kanske syns till helgen!

Perfekt plats för en medhavd fika – möjligen med en smula mer sol…


Publicerat: 2014-03-27
Taggar: , , , , ,