Återvinn Rambergsvallen!

BK Häcken kungjorde i dag att det imorgon är fritt fram att plundra Rambergsvallen på allt mellan himmel och jord. Nästa vecka drar nämligen rivningskulan in och förvandlar arenan till brasved. Så om du länge gått och suktat efter en rambergsvallsrelik är det bäst att passa på imorgon mellan 11:00 – 15:00. Gräsmattan får dock inte röras på grund av träningar i helgen.

Men, är du inget fan av Häcken. Lugn. Det finns massa prylar som kan vara bra att ta tillvara på ändå.

Här kommer Hisingenftw:s tips på hur just du skulle kunna återvinna Rambergsvallen:

Behöver du förnya din balkong? Nyp då några funktionärsstolar, kanske med ett parasoll. Riv ut lite plastmatta ur duscharna och lägg på balkonggolvet. Sedan på med jord (ej från gräsmatan!) och vips har du en egen kolonilott på ballen. Perfa.

Stannar inte bussen tillräckligt nära ditt hem? Roffa åt dig ett av de där plastbåsen som avbytarbänken sitter i. Baxa ut båset till vägen där du bor, sätt upp en stor skylt och njut av din alldeles egna busskur.

Tröttnat på kontorets tråkiga konferensrum? Varför då inte botanisera i omklädningsrummen? där finns kanske praktiska träbänkar, klädhängare, och gamla handdukar som förvandlar konferensrummet till en reklambyrås dröm – ett helt coolt, genuint omklädningsrumskonferensrum där ingen orkar sitta längre än max tio minuter p.g.a. grav träsmak. En vinst för företaget då det ju är allmänt känt att långa trista möten dödar kreativiteten.

Har du stökiga ungar som hela tiden för ett j***a liv? Bryt loss en hel sektion av löparbanan som går runt planen. Placera sedan ut banan utanför huset. Låt sedan barnen springa tusen varv på banan. Garanterad trötthet utlovas samt den behagliga bieffekten husefrid.

Så vad väntar du på? Ställ klockan, ring in sjuk, ta föräldraledigt och vadsomhelst – Kl. 11:00 börjar det. Be there or be square.

 

 

 


Publicerat: 2014-04-03