Hisingen hyllar Örgrytesonen Meduza

Vid några tillfällen har vi noterat små kommentarer om att denna blogg skulle hysa en alltför oförblommerad förkärlek till allmänt gentrifieringsförknippade fenomen som espressobarer, surdeg och knasiga små pipskägg. Vi undviker generellt att gå i svaromål, enligt den gamla principen “blog it, don´t tell it”. Utan att orda mer om saken tipsar vi nu om säsongsavslutningen på Hisingens bästa rockklubb Dirty Deeds som denna afton hyllar den goda smakens riddare Eddie Meduza!

Jomenvisst, rebellen, provokatören och legendaren Eddie Meduza ska hyllas storstilat den 3 maj med hjälp av från den trevliga staden Örebro bördiga tributebandet Gasen i botten, som ni kan studera mer ingående på denna sida. Dirty Deeds Rock Club håller förstås till på Adas och adressen är Herkulesgatan 3a. Värmer upp gör göteborgarna 15 Feet som lirar skön surfrock. Portarna till denna galenskap öppnar 20.00 och ni läser mer om hela härliga spektaklet här.

Kuriosa: Eddie Meduza hette egentligen Errol Leonard Norstedt samt var född i Örgryte. Hepp!


Publicerat: 2014-04-22
Taggar: , , , ,