Tipsa oss om bästa supporterhänget på fastlandet – vinn friplåtar till årets Göteborgsderby

Som bekant närmar sig årets viktigaste Göteborgsderby mellan BK Häcken och IFK Göteborg med stormsteg. Den 2 juni smäller det på Gamla Ullevi. Men vad ska alla tillresta fans från Hisingen hitta på som uppladdning inför matchen? Vi behöver bättra på vår citykoll – tipsa oss och du har chans att vinna ett par fribiljetter till derbyt för dig och en polare.

I samarbete med BK Häcken ska vi på Hisingenftw inom kort testa ett gäng roliga ställen i centrala stan, lämpliga att ladda på inför matchen. Men vart tar man vägen? Vi behöver er hjälp! Var käkar man bästa körven ? Kreddiga skivaffärer? Grymma utsiktsplatser som man inte får missa? Bästa puben med lite skön Hisingenkänsla på gångavstånd från Gamla Ullevi?

Maila dina bästa tips till info@hisingenftw.se så kan du vara en av de lyckliga som vinner två friplåtar till årets viktigaste Göteborgsderby mellan BK Häcken och IFK Göteborg, 19.00 den 2 juni på Gamla Ullevi. Skicka gärna med din postadress också så vi kan skicka biljetter om du är en av de lyckliga.

Vi har totalt tio biljetter som vi skänker till några av er som tipsat oss.


Publicerat: 2014-05-20
Taggar: , , , , , , ,