Teddybears hemliga hisingsspelning

Gårdagens nöjesnyheter redan idag! Jo, så är det – men visst är ni sugna på att höra om den hemliga spelningen som Teddybears gjorde på Hisingen i lördags?

Det var som ni säkert kommer ihåg en väldigt speciell kväll i lördags. Någon beskrev stämningen i Göteborg timmarna innan Hellströms rekordspelning som att “hela stan har spänningshuvudvärk”. Men när pianointrot på “Tro och tvivel” vältrade ut över Ullevi och fyllde den kokande fotbollsgrytan till bredden släppte spänningarna och alla gick bananas. Men det var som sagt inte bara på Ullevi som det spelades musik i lördags.

Teddybears, aktuella med nya singeln “Sunshine”, passade på att rida på hellströmsvågen och rev av ett, minst sagt, blött gig. Komplett med smutsig svartklubbsatmosfär i en industrilokal beläget ….eh, ja…på Hisingen. Hisingenftw kan iallafall berätta för er som inte var där att det var full ös, och ca 200 pers i publiken. Bandet var på bra humör, åtminstone fram tills att ljudet börjande komma och gå (möjligen på grund av någon hällt öl över mixerbordet). När ljudet inte fungerade ägnade sig bandet istället åt att hälla Fireball* över publiken. Om det var på grund av för mycket spilld Fireball eller inte kan vi inte säga, men till slut pajade även mickarna inne i björnhuvudena och bandet fick köra utan.

Sedan vaknade hela Göteborg med en helt ny spänningshuvudvärk på söndagsmorgonen. Slutet gott – allting gott.

*whiskeylikör med kanelsmak


Publicerat: 2014-06-10
Taggar: ,