Gå på Way Out West utan att lämna Hisingen

Ja, det går faktiskt att ta del av Way Out West i dagarna tre utan att ens behöva ta sig till fastlandet. Och anledningen till det stavas Gothenburg Film Studios. Det var ju förra året som filmstudion på Polstjärnegatan inkluderades som festplats i det som går under namnet Stay Out West. I år är utbudet och spelningarna på Hisingen ännu fler.

Så var inte ledsen ifall förfestandet hos polaren i Tuve, Lilleby, eller Rambergsstaden drar ut på tiden, ni hinner antagligen med marginal till följande gig:

Torsdag:

Zebra KAtz o Teddeybears, Gothenburg film studios, 23.30
Bella Boo, Gothenburg film studios, 01.30


Fredag:

1987, Gothenburg film studios, 00.00

Lördag:

Marlene, Gothenburg film studios, 00.30
Seinabo Sey, Gothenburg film studios, 02.30

 

Vi på Hisingenftw utlovar dessutom en guldmedalj till den som orkar köra hårt i dagarna tre och sedan kröner sin festivalhelg med att se Seinabo Sey 02.30. Vi skulle väldigt gärna göra det, men är osäkra ifall vi står pall. Risken är att vi går all in och stupar redan ikväll då Teddybears följer upp sitt senaste hisingsgig med jubileumsspelningen med start 23.30.

Och till sist lite generella festivaltips. Ta på er fotriktiga skor och drick mycket vatten.


Publicerat: 2014-08-07