Kville Saluhall firar ett år!

Ermahgerd – Kville Saluhall fyller redan ett år! *tänker nostalgiskt tillbaka på detta blogginlägg*

Tiden brukar som bekant gå fort när man har roligt och vi måste säga att Kville Saluhall verkligen har givit oss flera roliga matupplevelser det senaste året. Imorgon lördag hålls jubileumsfesten i hallen – och det utlovas många fina erbjudanden. Också roligt!

Tips till alla barnfamiljer – mellan kl. 11:00 och 14:00 bjuds dessutom alla barn på en påse lördagsgodis! (OBS: SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER).

Förhoppningsvis är ni mätta och belåtna efter besöket på saluhallen. Men skulle ni inte vara det slänger vi in ett extra helgtips: I Frihamnens jubileumspark kommer kockar från Wasa Allé och Upper House att laga mat samtidigt som det är fritt fram för spontandans. Det hela kallas för Schnippeldisco och börjar vid 16:00. Så orkar ni inte gå hem och göra mat – stå bredvid, shaka lite booty och få sedan maten serverad. Perfa.

Okaj, det var det hela.

Hade gott, HÄJ!


Publicerat: 2014-09-26
Taggar: , ,