Hisingsduon Pale Honey åker ut på Europaturné – och Kristian Anttila fyllde år

Då tar vi fredag, och varför inte låta helgens start gå i musikens tecken. Först av allt vill vi passa på att gratulera Kristian Anttila som alldeles nyligen fyllde 36 år. Grattis säger vi till denne charmanta artist. Men nu ska det handla om andra Hisingsartister, nämligen Tuva Lodmark och Nelly Daltrey i duon Pale Honey som släpper debutalbum i vår och om bara några veckor drar de iväg på en omfattande Europaturné. 

I det närmaste väntar dock inga spelningar på hemmaön, istället är det upplagt för storstäder som K Köpenhamn, Berlin och Budapest. I en intervju publicerad i Tidningen Hisingen berättar de bland annat om hur de ser fram emot turnerandet:

– Det känns riktigt jäkla roligt. Vi har ju väntat på att få komma ut på vägarna nu när det mesta har centrerat kring musikskapandet och albuminspelningen.

På frågan hur de reser får vi bland annat veta följande:

– Nu har vi lyxat till det och hyrt en minibuss med nio säten och massa packutrymme. Sist hade vi en kombi tillsammans med full backline och fyra pers, det var trångt, men man blev allt lite vigare vid slutet av turnén.

I maj släpper Pale Honey skiva. Hela turnéschemat och mer info om Hisingensduon hittar du här. Bandets video till låten Youth kan vi varmt rekommendera, en riktigt stark låt:

 


 

 

 

 


Publicerat: 2015-03-20
Taggar: , , ,