Frihamnens Megaloppis

Har du som de flesta andra en massa prylar och kläder som bara ligger och skräpar hemma och som aldrig används. Eller känner du kanske vill vara en sådan som har massa prylar runt dig men inte vill lägga alltför mycket pengar på det? Vet du inte vad du ska göra till helgen?

Lösningen på alla dessa problemen är att bege sig till Frihamnens Megaloppis i Jubileumsparken. Loppisen är igång mellan klockan 11-16 varje lördag-söndag.

Hit kan alla som vill sälja eller fynda second-hand bege sig. Vill man inte spendera pengar kan man även delta i en bytesmarknad i Frihamnens Bytestält, där det är okej att byta tre grejer mot tre andra grejer, och det kan ju vara spännande! Alla är välkomna, även marsvin!

Mer information finns på deras hemsida här!

Exempel på ett välkommet marsvin:


Publicerat: 2015-05-22
Taggar: