Kvillebäcken i fokus för kommande kampanj

Vi bad vår kompis Katten att skriva om när hon var ute på fotograferingsuppdrag för HSB Göteborg, till en kampanj som lanseras senare i år. Här är hennes rapport!

“Jag följde alltså med bakom kulisserna när fotografen Jonatan Fernström skulle plåta bilder från ett Kvillebäcken från sin bästa sida, på uppdrag av HSB Göteborg. Dagen präglades av rätt mycket solsken, orangeklädda munkar, kroatiska ostar, fräscha juicer, rawfoodbollar och ändligt många koppar hos Kristian på Alkemisten – och det hade inte bara att göra med det utmärkta läget som stället har utan med att Kristian är en riktigt go gubbe och att kaffe han serverar är ännu goare.

Fotograferingen tog längre tid än man kunde tro, i över åtta timmar hängde vi i kvarteren kring byggarbetsplatsen där HSB ska bygga brf Cinnober. Förklaringen var inte att vi hade kassa modeller eller dåligt väder. Det fanns helt enkelt en sjuhelsikes massa trevliga ställen att plåta. Kvillebäcken visade sig verkligen från sin bästa sida och bjöd på en lagom dos hipsters i slokhatt, sköna medmänniskor och en smått galen man i turkosa solbrillor som vi bjöd på en kaffe när han inte hade fått med sin plånboken in på cykelvänliga kaféet Llama Lloyd… Håll utkik, snart dyker kanske vackra Kvillebäcken upp i en reklamkampanj nära dig!”

Vi hörs, Katten!

 


Publicerat: 2015-06-09
Taggar: , , ,