Bravida Arena från insidan

På torsdag den 25 juni invigs Bravida Arena officiellt. Hisingen kommer då att ha en helt ny toppmodern fotbollsarena i världsklass. Arenan har en kapacitet för 6500 åskådare, varav 200 är ståplatser (samtliga under tak). Gräset är konstgräs av den senaste sorten. Byggtiden för hela klabbet har varit 15 månader och den totala kostnaden har landat på 181 miljoner.

Även om den officiella invigningen är två dagar bort så släpptes idag pressen in för en liten förhandstitt och Hisingenftw var såklart på plats. Vi kommer härmed att bjuda på en liten bildspecial inifrån arenans alla heliga rum – varsågoda!

Det jobbas in i det sista
När matcherna sänds på TV är det från denna vinkel som det filmas.
Häckens färger ända in i nätet
Vilka kommer att få nöta denna tjusiga avbytarbänk?
Toaletterna i bortalagets omklädningsrum
Tro det eller ej, men så här ser omklädningsrummet ut.
Lounge med fin utsikt över planen
Här inne sitter polisen och övervakar arenan, kameror finns både innanför och utanför arenan
Här duschas det tillsammans

 

 


Publicerat: 2015-06-23
Taggar: , , ,