Kvilledalen bullar upp för idémöte

Kvilledalen är ett område som få (eller inga) pratar om. Lätt att förstå. Här händer ingenting. Men nu blir det andra bullar! Området längs med Kvillebäcken ska väckas till liv och Göteborgs stad vill höra alla tänkbara idéer.

Vad vill du göra i Kvilledalen? Ha lite gött parkhäng samtidigt som du stadsodlar gurka och öppnar en pop-up-syjunta i närmsta container? Kanske något helt annat? Möjligheterna är i princip oändliga och på lördag (19/9) bjuds det på fika och idéspåning. Joakim Forsemalm, en av de ansvariga för projektet, säger att alla som vill engagera sig är inbjudna till samtalet. Han är väldigt peppad på att komma igång med Kvilledalen. Joakim säger att projektet delvis kommer att finansieras av Göteborgs stad, men att det till största del handlar om vilken energi de boende i närområdet vill lägga ner på platsen. Något som han tror ligger helt rätt i tiden.

– Vi vill ut igen och bort från den uppkopplade världen. Vi vill göra saker tillsammans, säger Joakim Forsemalm.

Projektet drivs av Göteborgs stadsbyggnadskontor tillsammans med Radar arkitektur & planering
Här är länk till inbjudan!


Publicerat: 2015-09-14