Barleys bäst på burgare på Hisingen?

Vi har tidigare utlovat att skicka vår testpatrull till Barleys, och gissa vad, det har vi gjort. Här åts burgare, Hisingenuppfinningen halv special samt dracks både milkshake och hipsteröl, och allt var till belåtenhet, men högst betyg får personalen.

Vi har ju tidigare berättat här om att Barleys föredömligt nog valt den klassiska halva specialen som ett av sina nummer på menyn, som vi ju berättat för er här tidigare härstammar just från Hisingen. Generellt omdöme blir: en lyxig halv special, varken mer eller mindre. God korv, härlig räkröra och ett delikat mos.

Huruvida alla uppskattar dijonsenap på sin Halv special vågar vi inte ha en åsikt om, men vår testpanel uttryckte viss tveksamhet i just det valet, helt baserad på subjektiva preferenser ska sägas. Kanske bör senapsval överlämnas till kunden, eller är det att våldföra sig på kökets konstnärliga auktoritet?

Burgarna är ju annars i fokus här, och frågan är förstås hur Barleys burgare står sig i den övriga konkurrensen? Vår testpanel klargjorde efter besöket: detta är troligen de bästa burgarna på Hisingen just nu. Milkshakes med hög smakprofil gör testpanelen tummen upp för likaså, där chokladshaken fick högst poäng.

Men – hur bra det mesta än smakar vill testpanelen framhålla personalen som Barleys allra största tillgång. De tar sig tid, de är trevliga och glada och verkar tycka om det som bjuds på menyn och verkar måna om att besökarna ska känna likadant. Toppbetyg för personalen helt enkelt. Barleys på Kvilletorget har hittat rätt direkt, och nu gäller det bara att de håller uppe kvalitet och humör. Samt möjligen funderar på det här med senapsvalet….


Publicerat: 2015-09-17
Taggar: , , , , , , ,