Hemnet-knark på Hisingen

Att drömma sig bort på Hemnet har idag blivit så vanligt och beroendeframkallande att det till och med finns ett verb för det. Hemnetknarka.

Bostadsmarknaden är som vi alla vet fortsatt het, och så sent som förra året kom beskedet att Hisingen, och Eriksberg var hetast i hela Sverige. I Dagens Industri förklarade Mäklarhusets vd Erik Wikander att anledningen till detta var dels på grund av Eriksbergs stora mängd nyproduktion av bostäder, samt att området är citynära. Vi på Hisingenftw vill därtill addera att det också faktiskt är 1) vackert 2) snart Sveriges svar på Manhattan.

Men Hisingen är mer än Eriksberg. Så ifall du ännu inte hemnetknarkat dig genom Hisingens, minst sagt, varierade utbud så ger vi dig en här ett axplock av allt göttigt som finns. (med förbehåll att denna lista endast är aktuell vid tidpunkt för publicering 29/9 2015 ).

Dyrast:
Sjöbodsvägen 12, accepterat pris: 11 700 000 SEK
Hällsvik


Billigast:
Fagergläntan 11, accepterat pris 450 000 SEK

Hisings-Kärra – Gerrebacka

 Flest kvadratmeter:
Ringvägen 12, accepterat pris 7 650 000

Hönö

 

Minst kvadratmeter:
Se billigast.

Näst minst kvadratmeter:
Norra skeppsgången 2, accepterat pris 1 700 000 SEK
Eriksberg

 

Nästa heta område: Rödbo.

Avslutningsvis vill vi tipsa om Rödbo som vi tror kommer bli nästa riktigt creddiga område på Hisingen. I dag är det få som vet var Rödbo ligger, men denna pärla, precis intill Göta- och Nordre Älv kommer snart att bli alla trångbodda Majorna/Kville-småbarnspärons tillflyktsort. Kan det bero på att den extremt omtalade festival-och skivbolags-PR-geniet Joel Borg satt ner sina bopålar just här? Ja. Antagligen enbart därför. Men också på grund av närheten till stan och naturen. Rödboftw!

Vill du flytta dit redan nu bör du buda på detta objekt:

(Tack till Hemnets sökfunktion)


Publicerat: 2015-09-29
Taggar: , , ,