Hisingenftw.se fyller fyra – det ska vi fira!

Hisingenftw firar hela fyra år idag! Jo det är sant! För exakt fyra år sedan idag firade vi igång denna sida på en restaurang på Hisingen tillsammans med våra inbjudna gäst-dj´s och artister Ebbot Lundberg, Kristian Anttila och Sonja “Miss Alabama” Berggren samt massor av roliga gäster och vänner. Sedan dess har vi fått en stadig tillströmning av läsare och uträttat ett och annat stordåd, minsann.

Om man tittar på barns utveckling, och närmare bestämt på vad de har uppnått vid fyra års ålder, så kan man bland annat konstatera följande om man exempelvis tar Vårdguiden på nätet till hjälp:

I den här åldern är barn ofta energiska, initiativrika och fulla av fantasi. Många barn pratar mycket och ställer frågor. Humöret kan växla snabbt mellan glädje och sorg. Barnet blir alltmer säker i sina rörelser och kan börja använda kniv och gaffel.

Vi hoppas att ni som följer oss här på Hisingenftw.se och på vår facebooksida håller med om att det mesta här ovan stämmer in rätt bra på även på Hisingenftw – huruvida vi lärt oss att använda kniv och gaffel korrekt än ska vi låta vara osagt tillsvidare – men vi kan givetvis bli bättre, snyggare samt bestickkompetenta. Och det ska vi också bli, kan vi nu avslöja! Vi har i smyg inlett ett arbete som kommer att ge denna sida en rejäl makeover, men mer än så berättar vi inte just nu. Vi kan bara lova att det kommer att bli toppen.

Tack för de gångna fyra åren, nu rullar vi vidare in i vad som tycks arta sig bli Hisingens mest händelserika tid sen dansken brände ner alla gårdar på Hisingen för 410 år sedan.

OBS! Håll utkik efter vår kommande special som lyfter fram höjdpunkter, lågvattenmärken, opinionsbildande framgångar och nederlag och medialt uppmärksammade succéinlägg som publicerats på Hisingenftw, en Best of-samling av Hisingenftw-Hits helt enkelt – coming soon on a Hisingensajt near you!

 


Publicerat: 2015-12-09
Taggar: , , , , , , , , , , , , , , ,