Se Jamie Meyers fantastiska hyllning till Hisingen

Hisingspöjken Jamie Meyer har precis släppt nytt material. “Holy Ground To Me” heter låten och videon är något av det vackraste vi sett. Kville och Hisingen i de klaraste höstfärger, samma kvarter och gator som Jamie är uppvuxen på.

Låten är en hyllning till platsen och till Jamies mormor och morfar som gick bort med tätt mellanrum. För GP berättar Jamie att han la ut en instagrambild från Väderkvarnsgatan med bildtexten “Holy Ground”.

Och visst är Kville helig mark för Jamie Meyer. När Hisingenftw intervjuade Jamie i juli 2013 så visade han entusiastiskt upp sina kvarter, däribland Lundgrens konditori, som också skymtar förbi i videon.

– Kanske kan min video ge en annan bild av Hisingen. Jag ville bara förmedla bra saker. Här i Nashville säger de som har sett den att det ser ut som rena paradiset på Hisingen, säger Jamie Meyer till Göteborgs-Posten.


Publicerat: 2016-03-14
Taggar: ,