Förbundskapten Hamrén besökte Hisingen

Svenska herrfotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén hänger på Hisingen! Den stora frågan var – vad gör han här? Hägrar ett nytt jobb inom BK Häcken tro? Ska han slå sig ner på Eriksberg? Vi beslöt oss för att ta reda på saken.

Ni vet hur det är i Stockholm. Man strosar omkring och plötsligt får man syn på nån vagt bekant och ska precis klämma fram ett rossligt ”halloj” då man inser att shit, det var visst en Kändis. Typ hon som jobbade i charken i såpan Varuhuset. Eller han som fick ett spel på Paradise Hotel förförra säsongen. Men. Ändå. Skamset inser man att man raskt degraderats till en tafflig lantis, och stirrar skamset fort ned i trottoaren.

På Hisingen är det något mer sällsynt med kändisar. Döm oss då inte för hårt när vi häromdagen spottade ingen mindre än fotbollslandslagets Erik Hamrén i egen hög person. Vi tog rygg på Hamrén och höll oss diskret i bakgrunden när han slank in via spelaringången till Bravida Arena.Vad i hela fridens namn gjorde han här? Span på någon möjlig EM-spelare i Häcken – eller, ska han ta över BK Häcken efter sommaren då han ju ska lämna sitt förbundskaptenjobb? Inledningen på säsongen har ju varit en smula knackig för de gulsvarta…

Men nej, nej, nej, inga av dessa spekulationer visade sig stämma. Det förhöll sig däremot som så, fick vi höra, att han medverkade i en reklamfilmsinspelning för en av världens största sportkedjor. Troligen något som har samband med en viss kommande stor europeisk turnering…


Publicerat: 2016-04-25
Taggar: , , ,