Tagaranis grillar med glädje

Konkurrensen är stenhård på Hisingen om publiken som söker sig till det kolgrillade orientaliska, och inte minst vi här på HFTW har skrivit om flera av favoriterna. Men vi har lite glömt bort Tagaranis Grill o Kök, och det skäms vi lite över. Det lite udda läget till trots, eller kanske just tack vare just detta, har vi ändå i smyg alltid favoriserat det här ställe. Här kan de sätta smak på en ockragryta, de kan sina lammspett och sina kababer. Tillbehören som hummus, tzatziki och tabbouleh sitter alla som en smäck, ingen knussel här, de vet hur man gör grejerna.

Lunch serveras med den äran, men du kan också trilla in här fram till 20 på kvällningen.

Tagarani´s håller minst lika bra klass på det grillade köttet som sina mer kända storasyskon på Hisingen, men  för ändå en lite mer hemlig tillvaro, undantaget förstås de invigda som ju sedan länge vet att här vankas det kvalitet och kolgrillad glädje.

Leta dig hit bland bostadsområdets många trevåningskåkar, plötsligt uppenbarar det sig  bara där på Sunnavindsgatan 10A, en sjuminuters promenad från Wieselgrensplatsen. Gör det sa jag – gå dit!

 


Publicerat: 2018-06-19