Ett burgarfynd för barnfamiljen på Wieselgrensplatsen

Vi skrev för ett och ett halvt år sedan om det lite udda men roliga inslaget American Diner på Wieselgrensplatsen (i Foto Vox gamla lokaler) här på sajten, och lovade att återkomma efter att ha provätit. Så har nu skett, med hjälp av vår hemliga matpatrull bestående av en sportig pappa med synnerligen kräset medhavt barn. Omdömet lyder för att gå rakt på sak: ett fynd! Men vi ska ändå låta testpatrullens ordförande klargöra varför. Som gammal pubrumlare med professionell insikt i restaurangnäringen är han inte bara kräsen och kunnig, han har också näsa för en bra burgare. Så här lyder hans omdöme efter en lunch på Wieselgrensplatsens enda americanahak:

“Bra priser, vällagat och trevligt för barnen med raggarbilen. Burgaren  jag testade hette Miami och var en ostburgare med vitlöksdressing och saltgurka, gott briochebröd och en rejäl pommes bredvid. Allt vällagat och mycket gott. 75:- med en burkdricka till gör att det är en mycket rekommenderad lunch om man är i krokarna. Jag tycker att den står sig mot de flesta pubburgare som kostar dubbelt så mycket”.

Något du vill tillägga?

“Att barnet var mycket nöjd också. Gigantisk pommes till korv med bröd för ett barn och utsikt över busshållplats. Perfekt. Och så hoppas jag att alla Öisare i staden sluter upp imorgon och kommer för att kolla på den viktiga matchen mot Mjällby på Gamla Ullevi – får man säga det fast Bravida Arena bara ligger ett stenkast bort?”.


Publicerat: 2019-08-16