Om oss

Om Hisingenftw

Hisingenftw föddes 2011 och produceras av kommunikationsbyrån Welcom. Syftet med Hisingenftw är att ingjuta framtidstro, inspirera och påverka människors tankar om Hisingen. Vi gör det genom att lyfta fram spännande och kreativa människor, fenomen och platser på detta stora område som är en viktig del av staden Göteborg. Sajten lanserades i HSB Göteborgs regi men för närvarande driver Welcom sajten på egen hand.

Vi är öppna för samarbeten och partnerskap, ta kontakt med oss här.  

2014 vann Welcom guld för Hisingenftw i Svenska Publishingpriset, kategorin “Bästa konsumentsajt”.

2016 var Hisingenftw nominerad i prestigefulla tävlingen Swedish Content Award.

 

Om Welcom

Alla uppdrag är olika och kräver olika kompetenser. Ibland är det PR som gör jobbet, ibland är det ett reklamkoncept eller en digital lösning. Ofta är det en kombination. Därför hittar du en bred bas av specialistkompetenser hos oss. Vi som arbetar här är allt från rutinerade branschproffs med internationell erfarenhet till ambitiösa talanger. Tillsammans skapar vi smart strategisk kommunikation som genererar resultat för våra kunder. Och ibland till och med förändrar eller förstärker beteenden i samhället.

Vill du se exempel på annat vi jobbar med, eller är du sugen på att höra av dig eller vill veta mer om Hisingenftw – du hittar oss här!