Finns det kosttillskott för att bli gravid?

Funderar du på om det finns kosttillskott för att bli gravid? Att äta kosttillskott för att bli gravid handlar om att öka upp din fertilitet. Nu är ju alla kvinnors kroppar olika, men att tillsätta extra vitaminer och mineraler är aldrig fel! För att öka chanserna att bli gravid, så kan du testa kosttillskott från CellOptimum. De har bland annat:

  • Lilla fertilitetspaketet
  • Stora fertilitetspaketet

Hos dem finns det även andra bra tillskott, för både män och kvinnor.

Öka chansen att bli gravid med kosttillskott

Det kan vara bra att äta kosttillskott för att bli gravid, men även göra andra saker för att öka chanserna. Bland annat bör du ju se till att ha samlag i samband med ägglossning. Du bör även se till att vara normalviktig, så gå ner i vikt om du är överviktig och gå upp i vikt om du är underviktig.

Det är även smart att se till att äta en balanserad kost, med mycket frukt och grönsaker samt att du bör undvika rökning och även vara försiktig med alkohol.

Välj mellan olika kosttillskott

Hos CellOptimum finns det en mängd olika bra kosttillskott att välja på. Dels finns det sådant som kan öka upp fertiliteten hos både kvinnor och män, dels finns det tillskott med olika vitaminer och mineraler. Att äta tillskott kan vara särskilt bra om du vet med dig att du inte får i dig allt det du behöver via din egen kost samt när du vet att du har brist på ett eller flera ämnen.