Kosttillskott för dig som är man

Söker du kosttillskott man? Ibland kan det skilja sig åt om du behöver kosttillskott man eller kosttillskott kvinna. Det finns även kosttillskott för gravida så väl som för den som ammar. Det är ju så att vi är alla olika och kan ha behov av att få tillskott av olika saker. Ett bra tillskott för både kvinnor och män, det är multivitamin. Du som vill ha kosttillskott för män, du har bland annat dessa att välja på:

  • Alpha plus Man
  • Better You multivitamin man
  • Elexir pharma Fenugreek Man

Du som är en kille eller man mellan 14 och 45 år, du har behov av att få i dig extra av vissa ämnen. Ett sådant ämne är omega 3. Det är särskilt viktigt om du sällan äter fisk.

Kosttillskott som passar för män

Om du är ute efter kosttillskott man så har du även vitamin B5 samt magnesium. Dessa är bra för tonåringar i puberteten som lider av svettningar eller akne. Ett annat tillskott är zink, som är en viktig mineral bland annat för den manliga fertiliteten.

Idag finns det som sagt flera olika sorters kosttillskott, som då ofta består av olika vitaminer och mineraler. Mycket kan du få i dig via din kost, om du äter varierat. Men ibland är det ett måste att äta extra av det, i form av kosttillskott.

Hitta rätt kosttillskott för dig

Om du vill läsa mer om olika tillskott och även köpa hem, så kan du göra det via Jakobs Apotek. Hos den finns det kosttillskott för män och kvinnor samt att de även har en hel del annat.